Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Spotřební elektronika

6 nepostradatelných doplňků pro váš mobilní telefon

Mobilní telefon se stal důležitou součástí našeho každodenního života. Vyjadřujeme pomocí něj své technologické povědomí, svůj styl i osobnost. Proto vám doporučujeme těchto 6 nepostradatelných doplňků pro mobilní telefony.

1: Vyjádřete svou osobnost

Mobilní telefon máte vždy s sebou. Když ho vytáhnete z kapsy, každý ho vidí. Proto je skvělým prostředkem k vyjádření vaší osobnosti a smyslu pro módu. Neomezujte se pouze na pouzdro na telefon! Svůj mobilní telefon můžete zcela změnit pomocí jednoduchých vychytávek. Vyberte si vzor speciálních samolepek, které vás nejlépe vystihují. Můžete je přidělat k pouzdru na telefon nebo přímo k telefonu. Pro všechny z vás, kteří rádi tvoří nebo chtějí prémiový vzhled mobilního telefonu, doporučujeme použít univerzální karbonovou fólii. Když fólii vystavíte teplu, mírně se zmenší a změní tvar. Tímto způsobem dosáhnete těsného uchycení fólie i na zaoblených částech mobilního telefonu.

2: Užívejte si hudbu bez kabelů

Bezdrátová sluchátka jsou nezbytným doplňkem mobilního telefonu. Poskytují soukromí při poslechu hudby nebo zábavného videa. Bezdrátová sluchátka umožňují větší svobodu pohybu, protože se vám při chůzi nebudou zamotávat. Mladé budou zajímat hlavně taková, která mají kvalitní zvuk, což je skvělé pro poslech hudby nebo sledování filmu na školním výletu.

Ti, kteří nedají telefon z ruky ani na vteřinu, ocení kromě sluchátek také přenosnou powerbanku. Některá sluchátka mají také funkci powerbanky v praktické nabíjecí stanici. Díky tomu se už nebudete bát, že se vám někde venku vybije baterie, protože kromě sluchátek budete moci nabíjet i baterii telefonu.  
 
Na každého, kdo hodně telefonuje, zapůsobí sluchátka určená pro handsfree volání. Při komunikaci budete uvolněnější a zároveň budete mít obě ruce volné. Jedno sluchátko stačí pro bezstarostnou komunikaci, protože vám umožní věnovat pozornost i okolí. To je zvláště důležité pro bezpečí při řízení auta. 

3: Postarejte se o své soukromí

V našich mobilních telefonech máme uloženy různé poklady, například momentky z dovolené a fotky dětí, ale také citlivější data. Proto je nanejvýš důležité dbát na bezpečnost a soukromí vašeho telefonu. Kromě brány firewall, která bude chránit software telefonu, zvolte také mechanickou ochranu. Tímto zakryjete přední fotoaparát, když ho nepotřebujete. Kryt umožňuje rychle a snadno odkrýt foťák, když ho potřebujete. 

4: Používejte držák telefonu

Už nemusíte hledat, kam byste za jízdy odložili mobilní telefon. Držák telefonu do auta vám během jízdy poskytne kompletní přehled o obrazovce. Některé držáky do auta mají také zabudovanou možnost nabíjení. 

Pokud rádi jezdíte na kole, vyberte si silikonový držák. Jednoduše jej připevněte na řídítka. Jsou navrženy tak, aby absorbovaly vibrace z kol i na makadamových cestách. I při jízdě na kole budete mít svůj mobilní telefon vždy bezpečně na dohled.

5: Připojte telefon k televizi

Následující doplněk potěší zejména ty z vás, kdo nemáte chytrou televizi. Malá vychytávka – adaptér umožňuje zobrazit obrazovku telefonu na televizi. Sledujte zábavná videa online s přáteli nebo si vytvořte rychlé a pohodlné domácí kino. Žádné dráty ani komplikovaná připojení. Bezdrátový HDMI adaptér také umožňuje při hraní mobilních her používat větší obrazovku.


6: Postarejte se o své kabely

A nakonec... Všichni víme, že se někdy hodí mít nabíjecí kabel navíc. Nedávno se na trhu objevily revoluční magnetické kabely, které jsou obzvláště vhodné pro použití v domácnostech s různými mobilními telefony. Obvykle se dodávají se všemi třemi nejběžnějšími nabíjecími porty: micro USB, USB C a 8kolíkový. Připojte magnetické konektory ke kabelu pomocí magnetů. Výměna konektoru je snadná. Mladé lidi určitě nadchnou LED kabely, které indikují nabíjení, zatímco světlo prochází kabelem. 

Pokud kabely nepoužíváte, jednoduše je svažte pomocí stahovacího pásku nebo je uspořádejte pomocí příchytek. Tak dosáhnete obzvláště uspořádaného vzhledu stolu nebo skříně.

Kabely, kterých se nechcete zříct, lze opravit pomocí sady na opravu kabelů. Pokud je kabel jenom opotřebovaný, snadno ho opravíte i bez znalostí elektřiny.