Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Maaarket.cz – Nejoblíbenější produkty na jednom místě.
Módní doplňky

Únor - měsíc zamilovaných

Všichni to známe – 14. února. Tomuto dni říkáme Valentýn. Pro zamilované je to velmi speciální svátek, který do jejich srdcí přináší ještě více tepla a lásky. Zároveň je tu nová příležitost a výzva, jak co nejlépe vybrat dárek pro svého blízkého. Abychom vám s tím pomohli, připravili jsme sadu špičkových produktů, které okouzlí tu lepší polovičku.

Něco speciálního…

Darujte svému blízkému dárkový balíček RoseStory a odhalte lásku, kterou k nim cítíte, tajemným vzkazem. Věřte, že ji zcela okouzlíte.

Víc než jen dárek

Dejte mu něco, co mu rozzáří den a zahřeje jeho srdce. FamilyTree Strom života je nádherná zářící ozdoba se symbolickou hodnotou. Je to víc než jen dárek, který připomene obdarovanému Vaši náklonnost

Pro všechny, kteří o sebe rádi pečují

Všichni se o sebe rádi staráme a je to tak správně. Zvláště atraktivní je žena, která se cítí dobře ve své kůži. Darujte jí sonický přístroj na důkladné čištění pleti FaceCleanse. Poselství, které tímto dárkem své paní předáte, je, že vám záleží na ní a jejím blahu.

I muži o sebe rádi pečují, a tak potěšte svou drahou polovičku elektrickým zastřihovačem vousů PreciseCut. Váš jedinečný výběr dárku na něj udělá dojem.

A co vaše novoroční sliby?

Možná byste se jako pár mohli vydat cestou dosažení novoročních slibů společně. Velkou pomocí Vám budou chytré sportovní hodinky UniqueStyle, se kterými budete sledovat sportovní výsledky a společně rozvíjet lepší životní návyky. Víte, všechno je hezčí, když se to dělá ve dvou.

Vystavené produkty